Flytta kontosaldo

Uppdaterad

Här beskriver vi hur du flyttar ett kontosaldo till annan post i Årsredovisningen.

Se en film:

Flytta kontosaldo

Om du vill flytta ett saldo till en annan rubrik väljer du fliken Flytta kontosaldon och klickar på kontot så att det presenteras i den lilla rutan längst upp till vänster. Du väljer sedan om du vill flytta båda åren eller bara ett av dem. För att flytta del av saldo väljer du fliken Dela kontosaldon. Därefter väljer du den rubrik som kontot ska flyttas till genom att klicka på rullgardinsmenyn till höger och markerar den rubrik som du vill flytta kontot till.

När ett konto är flyttat blir raden blåmarkerad. För att kontot ska kunna flyttas till annan rubrik måste det först återställas. För att återställa kontot klickar du på raden för kontot och sedan på Återställ konto i Funktionspanelen.

Guide taggad med: BL Bokslut Flytta kontosaldo Balans & Resultat Översikt