Björn Lundén

Ladda ner programmet

Den här instruktionen gäller BL Administration
Om du inte har BL Administration sedan tidigare kan du ladda ner en gratis demoversion och testa programmet i 30 dagar:
Testa våra program gratis!

Om du redan köpt programmet

När du ska ladda ner BL Administration går du till vår hemsida www.bjornlunden.se

Gör så här:

1. Logga in på Mina Sidor med ditt kundnummer och ditt lösenord. Om du inte kan ditt lösenord klickar du på Glömt lösenord? och följer instruktionerna.
  2. Klicka på Mina program och därefter Ladda ner, till höger om programmet.
Guide taggad med: nedladdning