Björn Lundén AB

Avsluta program

Uppdaterad

Avsluta Björn Lundén webb och app


För att avsluta tjänsterna i Björn Lundén webb och app så loggar du in på vår webbsida app.bjornlunden.se

VIKTIGT! Avslut av tjänsterna fungerar ej i mobilappen. 


Kom ihåg att göra dina avslut eller ändringar senast den sista varje månad för att inte bli debiterad för nästa betalningsperiod. Vi krediterar ej tjänster som ej avaktiverats i tid.


Klicka på Inställningar och välj sedan Användare och abonnemang.

När du kommit in och ser listan med användaren/användarna i företaget klicka då på abonnemang uppe till vänster.

Dom aktiva paketen/tjänsterna är orangemarkerade. Klicka på det orangea för att avaktivera dessa, när du gjort det så scrollar du ner och väljer spara.




Exportera din bokföring via en SIE-fil

Att exportera dina verifikationer till en SIE-fil (ett standardiserat filformat för överföring av bokföringsdata) är ett enkelt sätt för dig att ta med din bokföring. En SIE-fil kan dock endast läsas in av ett bokföringsprogram, så är din avsikt att byta program så är detta bästa sättet.

Tänk på att det blir en SIE-fil per räkenskapsår, så vill du exportera flera år får du spara ner en fil för varje räkenskapsår.

Utöver SIE-exporten ska du enligt lag spara underlag till verifikationer också. De följer inte med i en vanlig SIE-export och därför bör man manuellt gå in i verifikationerna och ladda ned det bifogade dokumentet.

Så här exporterar du en SIE-fil från Björn Lundén webb och app »



Ta bort företag

Vill du ta bort företaget från appen klickar du på knappen Ta bort företag. 

Viktigt! Vänligen notera att Ta bort företag innebär att företaget tas bort både från app.bjornlunden.se och BL Administration. Om du önskar behålla företaget i BL Administration, kontakta oss för vidare assistans istället för att ta bort det från den här sidan. 

Viktigt! Om du behöver spara viktig information rekommenderar vi starkt att du exporterar den innan du tar bort företaget.

Efter genomförd export behöver du dubbelkolla att samtliga SIE-filer finns på din dator innan du tar bort företaget permanent.
Guide taggad med: Avsluta appen
warning Created with Sketch.