Koppla mot redovisningsbyrå

Uppdaterad

Om du som företagare kommit igång med vår webbtjänst Bjorn Lunden webb och app och efter ett tag känner att man vill ta hjälp av en redovisningsbyrå rekommenderar vi att du skriver över ägarskapet av databasen till byrån. Genom att skriva över ägarskapet sparar ni pengar (jämfört med om man lägger till en extra användare) samt låser upp ytterligare funktioner, så som Bank och betalning.
Ägarskapet skrivs över med hjälp av denna blankett.

Arbetsgång – Övertagande av molndatabas

1. Kopiera er publika nyckel. För att hitta den publika nyckeln går du in i menyvalet Integrationer. Därefter klickar du på kugghjulet (⚙) högst upp till höger.
    Du får då upp denna ruta:

Kopiera den publika nyckeln och stäng rutan.
  2. Fyll i vår blankett för övertagande av databas.
    Klicka här för att ladda ned den.
    I fältet för Databasnamn kopierar ni in den publika nyckeln.
  3. Underteckna och skicka in blanketten till oss via post eller via mail till info@bjornlunden.se.
  4. Lägg sedan till din byrå via menyvalet Inställningar – Användare och abonnemang – Ny användare.
    Gör den nya användaren till Admin men välj inget paket. Det gör byråmedarbetaren i ett senare skede.
  5. Efter övertagandet får byrån inloggningsuppgifter till databasen av oss och lägger upp företaget i sitt bokföringsprogram BL Administration.
  6. När byrån är inloggad i programmet ska denne klicka på genvägen till app.bjornlunden.se högst upp i BL Administration, loggar in, väljer paket åt både sig själv och de andra användarna i företaget.

7. Efter du blivit tilldelad ett paket av byrån kan du logga in i företaget igen.
Guide taggad med: Koppla mot redovisningsbyrå i appen Överlåtelse BL app