Grundläggande – kopplingen mellan företaget och redovisningsbyrån

Uppdaterad

Hur fungerar det?

Bjorn Lundens app- och webbtjänster är utvecklade med tanke på samverkan mellan företagaren och redovisningsbyrån. Som företagare hanterar du fakturor och kvitton, medan redovisningsbyrån tar hand om bokföringen – och allt sker samtidigt och i samma företagsdatabas.

Fördelen med ett digitalt flöde

Den största fördelen är såklart att du som företagare kan jobba direkt i mobilen, och får ett flöde på din administration som i längden blir mer lönsamt och ger dig mer tid över till annat.

Jobbar du på redovisningsbyrå är den stora fördelen är att du får in alla underlag digitalt och direkt till bokföringen.

Om du inte har hjälp av en redovisningsbyrå

Om du som företagare sköter bokföringen själv tar du även redovisningsbyråns roll i, dvs all hantering från fakturering till bokföring görs av företagaren själv.

Appen eller webben?

Man väljer själv om man vill jobba i Bjorn Lunden-appen eller på webben. Eftersom man jobbar mot en företagsdatabas i molnet sker alla registreringar live, dvs allt i databasen uppdateras i realtid. På så sätt kan du växla mellan att jobba i appen och på webben beroende på vad du föredrar.

Det enda som skiljer appen och webben åt är Inställningar, vilket är en funktion som endast nås via webbversionen.