Meddelandefunktionen

Uppdaterad

Meddelandefunktionen kan användas för kommunikation mellan alla användare som är upplagda i företaget. Du når Meddelandefunktionen genom att trycka på brevikonen. Du kan även nå funktionen inifrån ett verifikat eller en faktura.

När du klickat på brevikonen öppnas en flik från höger och du ser dina tidigare konversationer i datumordning.

Guide taggad med: appen BL app Kommunikation mellan användare Meddelande Meddelandefunktion