Deklarant BL Skatt

Uppdaterad
Den här instruktionen gäller programmet BL Skatt

Deklarant

Här visas basuppgifterna för den deklarant du arbetar med. Under Basuppgifter fyller du bland annat i kontaktuppgifter för deklaranten, räkenskapsår och vilken handläggare deklaranten har. Status, anstånd och SRU använder du om du vill sätta status på deklaranten, markera att deklaranten ska ingå i anstånd enligt plan eller att du vill skicka in deklarationen via filöverföring (SRU).

Du kan också här välja att lösenordskydda din deklarationsfil. Klicka på knappen Lösenord och ange önskat lösenord och sedan OK.