Kvitton

Uppdaterad

Fota dina kvitton på webben

Se en film:

Det första du behöver göra är att ladda ner appen via AppStore eller Google Play. Så här kommer du igång med appen.
Sedan följer du instruktionen nedan.

Arbetsgång

1. Logga in i appen Bjorn Lunden eller logga in via webben på app.bjornlunden.se.
  2. Klicka på symbolen Ta foto och fota sedan av underlaget.
  3. Vill du ta om bilden klickar du på soptunnan uppe i högra hörnet.
  4. Är underlaget flera sidor kan du klicka på symbolen med ett pappersark för att koppla flera bilder till samma post.
  5. Vill du lägga till en kommentar klickar du på symbolen med en pratbubbla och skriver din kommentar där. Har du exempelvis fotat ett kvitto som går som en representation är det viktigt att du anger vilka som deltog och ett syfte.
  6. När du är nöjd med bilden klickar du på knappen Ladda upp.
  7. Underlaget kommer då in i BL Administration under Registrera faktura i leverantörsreskontran.
  8. Är det ett kvitto klickar du på knappen Bokför direkt. Du får då kontera underlaget och fotot hamnar som ett kopplat dokument till verifikationen. Är det en bild på en leverantörsfaktura som du vill ha in i reskontran klickar du på Ny lev.faktura och bilden hamnar som ett kopplat dokument i reskontran.