Artiklar

Uppdaterad

Artiklar

Du ser alla dina artiklar under Fakturering Artiklar. Vill du ändra något på en artikel klickar du in på den artikeln och klickar sedan på Spara.
Vill du lägga upp en ny artikel klickar du på knappen Ny artikel uppe i högra hörnet.

Skapa ny artikel

Under Generella uppgifter väljer du vilket artikelnummer, beskrivning och momssats din artikel ska ha. Därefter väljer du vilket pris din enhet ska ha samt vilken enhet den säljs i, (t ex kg, st, tim).

Vill du fakturera med ROT/RUT så går du först in under Inställningar – Fakturering och aktiverar ROT/RUT-funktionen därifrån. Du får då upp ett nytt fält i artikelregistreringen där du väljer vilken bransch och typ av arbete det är.

Klicka därefter på Spara.

Guide taggad med: artikelregister