Kunder

Uppdaterad

Kunder

Du ser alla dina kunder under Fakturering Kunder. Vill du lägga upp en ny kund trycker du på Ny kund uppe i högra hörnet. Vill du ändra information på en kund trycker du på kunden och gör ändringen.

Du kan sortera alla kunder efter kundnummer, namn, referens, e-postadress eller vilken summa man fakturerat kunden totalt. Du kan även söka på en kund manuellt genom att använda dig av sökfältet.

Utlandsfakturering

I rutan för Övrigt kan du välja om fakturan ska ha svensk eller engelsk text.
Om denna kund återkommande vill ha fakturorna i en annan valuta så kan du här också välja mellan ett tjugotal valutor, där valutakursen hämtas automatiskt.
En skickad utlandsfaktura betalmarkeras som vanligt i vyn för Kundfakturor där du får skriva hur mycket som betalades i SEK, samt om banken tog ut en avgift. I många fall innebär en betalning i en annan valuta en kursförlust eller kursvinst. Vad den kursdifferensen blir kan ni se i betalningsrutan.

Guide taggad med: kundregister