Mallar – Nedladdningar

Uppdaterad

Här hittar du ett antal mallar/filer för nedladdning som vi vet kan vara till hjälp i bokslutsarbetet.

Klicka på länkarna nedan för att ladda ner respektive fil:

Kontrollbalansräkning

Kontrollbalansräkning – användarguide

Extra bolagsstämmoprotokoll

Extra bolagsstämmoprotokoll – användarguide

Revisionsberättelse (okvalificerad revisor)

Denna revisionsberättelse är avsedd att användas av en okvalificerad revisor (”lekmannarevisor”) för revision i exempelvis en ideell förening, samfällighetsförening eller bostadsrättsförening som inte har krav på kvalificerad revisor.

Behöver du fler mallar?

Se våra prisvärda mallpaket som innehåller mallar för ett stort antal ändamål. Det finns även möjlighet att köpa mallar styckevis.

Se alla mallar >>