Avinstallation

Uppdaterad
Den här manualen gäller BL Administration.

Windows 10

1. Avinstallera programmet via Kontrollpanelen och välj Program och funktioner. Markera BL Administration och klicka på Avinstallera.
  2. Gå in i Kontrollpanelen och välj Mappalternativ och fliken Visning. Markera Visa dolda filer och mappar. Bekräfta ändringarna med OK.
  3. Gå till C:\ProgramData och ta bort mappen BLA
  4. Gå sedan in under C:\Användare\Delat\Delade dokument. Om du har gjort registreringar i programmet som du vill spara bör du kopiera den BLaData-mapp som ligger där, till exempelvis ett USB-minne eller till en cd-skiva. Ta sedan bort mappen BLaData. Observera att det inte går att återskapa den mappen efter att du tagit bort den.
  5. Återställ de inställningar du gjorde under punkt 2.

Windows 11

1. Avinstallera programmet via Kontrollpanelen och välj Program och funktioner. Markera BL Administration och klicka på Avinstallera.
  2. Gå in i Inställningar och välj Sekretess och säkerhet > För utvecklare > Utforskaren och slå på Visa dolda filer och systemfiler.
  3. Gå till C:\ProgramData och ta bort mappen BLA
  4. Gå sedan in under C:\Users\Public\Documents. Om du har gjort registreringar i programmet som du vill spara bör du kopiera den BLaData-mapp som ligger där, till exempelvis ett USB-minne eller till en cd-skiva. Ta sedan bort mappen BLaData. Observera att det inte går att återskapa den mappen efter att du tagit bort den.
  5. Återställ de inställningar du gjorde under punkt 2.
Guide taggad med: Teknisk support