Skriv personuppgiftsbiträdesavtal med Bjorn Lunden

Uppdaterad

Enligt GDPR kommer vi att agera som biträde till er dels genom att vi lagrar er data om ni använder någon av våra molntjänster, dels genom att vi agerar som biträde om vi fjärrstyr er dator eller tar in filer från er för åtgärd i vår support. Därför behöver ni skriva ett personuppgiftsbiträdesavtal med oss som programleverantör.

Vi har tagit fram ett biträdesavtal med tillhörande instruktion som vi rekommenderar att ni godkänner.

För att läsa och godkänna avtalet går du till: https://gdprsign.blinfo.se

VIKTIGT! Länken ovan bör kopieras in i en separat webbläsare (som inte är Internet Explorer), t ex Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox.

Ladda ner och läs igenom avtalet. Därefter fyller ni i företagets kundnummer (syns överst i programfönstret), namnet på den som signerar avtalet samt kryssar i rutan att ni läst och godkänner avtalet och trycker på knappen Skicka avtalet. En popup-ruta visas som verifierar att avtalet är upprättat.

Guide taggad med: avtal Personuppgiftsbiträdesavtal