Glömt lösenord för licensiering av BL Skatt

Den här instruktionen gäller programmet BL Skatt

Första gången du laddar ner BL Skatt och varje gång du laddar ned och installerar den nya årsversionen måste du licensiera programmet. Här beskriver vi hur du ska göra om du har glömt ditt lösenord vid licensieringen.

Licensiera via internet

Första gången du laddar ner BL Skatt och varje gång du laddar ned och installerar den nya årsversionen måste du licensiera programmet. Det gör du under Arkiv - Licensuppgifter. Klicka sedan på Licensiera via Internet. Du anger då ditt kundnummer och ditt lösenord.

Lösenordet är samma som när du loggar in på Mina sidor.

Vid flera användare

Om ni är flera användare har ni alla ett eget kundnummer. Däremot är det bara en användare som är administratör och som har huvudkundnumret. Det är huvudkundnumret som ska användas vid licensiering av programmet.

Glömt lösenord

Om du har glömt lösenordet gör du såhär för att begära ett nytt:

1. Klicka på fliken Hjälp och sedan knappen Mina sidor i programmet eller gå in på www.bjornlunden.se,

2. Om du nu blir automatiskt inloggad på Mina sidor så klickar du på Logga ut,

3. Klicka på Logga in,

4. Ange kundnummer och klicka på knappen Glömt lösenord,

5. Nu skickas ett nytt lösenord till den registrerade mailadressen på det angivna kundnumret.

TIPS! Om du skulle vilja ändra till ett eget lösenord kan du göra det på Mina sidor - Mina kunduppgifter.