Importera blankett från annan deklaration

Uppdaterad
Den här instruktionen gäller programmet BL Skatt

I programmet har du möjlighet att importera en blankett från en annan deklarationsfil till den deklaration du har öppen.

Arbetsgång:

1. Gå till Arkiv och välj Import/Export. Där hittar du Import av blankett från annan deklaration. Du får här upp en lista med alla deklarationsfiler som du har i din deklarationsmapp.
  2. Markera den deklaration som du vill importera ifrån. I blankettrutan till höger ser du då vilka blanketter som finns i den deklarationen.
  3. Markera en eller flera blanketter och klicka sedan på knappen Importera. Blanketterna läses då in i den deklaration du har öppen.
Observera att vi i dagsläget importerar hela blanketten, även till exempel avstämning av egenavgifter.