Björn Lundén AB

Inställningar – Användare och abonnemang

Uppdaterad

Användare och abonnemang

  • Användare – Under fliken Användare ser du alla upplagda användare i företaget, vilken e-post de har samt vilka rättigheter personerna har.
  • Ny användare – Du lägger till en användare genom att välja Ny användare högst upp till höger. Här väljer du vilken roll (Admin eller Användare) och vilka tjänster användaren ska ha tillgång till. När du klickar på Skicka inbjudan skickas ett mail med instruktioner för att komma igång.
  • Abonnemang – Vill du få en överblick eller göra ändringar i ditt abonnemang gör du det via fliken Abonnemang.



Ta bort företag

Vill du ta bort företaget från appen klickar du på knappen Ta bort företag. 

Viktigt! Vänligen notera att Ta bort företag innebär att företaget tas bort både från app.bjornlunden.se och BL Administration. Om du önskar behålla företaget i BL Administration, kontakta oss för vidare assistans istället för att ta bort det från den här sidan. 

Viktigt! Om du behöver spara viktig information rekommenderar vi starkt att du exporterar den innan du tar bort företaget.

Efter genomförd export behöver du dubbelkolla att samtliga SIE-filer finns på din dator innan du tar bort företaget permanent.


Avsluta tjänsten

Vill du avsluta din Björn Lundén webb och app-tjänst gör du även det under Abonnemang. Bredvid tilläggstjänsterna Bokföring och Fakturering finns ett val där du kan ta bort tjänsten. Därefter är den valda tjänsten avslutad och vi kommer att sluta fakturera dig för tjänsten/tjänsterna.

Guide taggad med: Ta bort företag i appen
warning Created with Sketch.