Inställningar – Bank & Betalning

Uppdaterad

Kontodetaljer

Här kan du se din valda bank samt bankkonto.

Du kan även välja att stänga av din bankkoppling.

Automatisk bokföring

Här väljer du med vilken automatik du vill att betalningarna ska bokföras i Bank och Betalning.

• Bokför alla betalningar manuellt - Med detta alternativ kommer genomförda betalningar inte att bokföras per automatik.
  • Bokför alla betalningar automatiskt - Med detta alternativ kommer alla genomförda betalningar att automatiskt bokföras.

Du ställer även in standardkonto samt verifikationsnummerserie för betalningarna här.