Utskrift arbetskoder

Uppdaterad
Den här instruktionen gäller BL Tidredovisning

Under Utskrift – Arbetskoder kan du välja mellan två typer av listor: Arbetskodslista och Prislista arbetskoder.

Urval

• Arbetskoder
  • Grupp
  • Du kan selektera utskriften på Debiterbar arbetskod, Ej debiterbar arbetskod, Ej arbetskod och Ledighet
  • SQL – Om du vill skriva ut en mer specifik rapport så kan du gör detta genom att ange en SQL-fråga. Läs mer om detta under urval vid listutskrifter.
  • Skriv prislista – Välj vilken/vilka prislistor du vill skriva ut.

Via knappen Inställningar kan du göra ytterligare utskriftsinställningar.