Utskrift Utbetalningsjournal – ouppdaterad

Den här instruktionen gäller BL Leverantör

Här kan du skriva ut en utbetalningsjournal över de utbetalningar som registrerats men ännu inte uppdaterats.

Arbetsgång

1. Gå in under Utskrift, klicka på Leverantörsjournaler och välj sen Utbetalningsjournal – ouppdaterad.
  2. Skrivarinställningar – Här gör du de inställningar du önskar, t.ex. om du vill förhandsgranska.
  3. Inställningar – Här ändrar du standardinställningar för utskrift.
  4. När du gjort de inställningar du vill göra väljer du OK och journalen skrivs ut.