Accountec

Uppdaterad

Accountec är en byråportal som effektiviserar redovisningsbyråns ärendehantering. Med en koppling mellan Accountec och BL Administration kan du bland annat fånga upp aktuella ärenden och deadlines från BL Administration. Integrationen förenklar byråns interna processer och ger dig en god överblick över den dagliga verksamheten.

Detta vinner du på att koppla Accountec Byråportal till Bjorn Lunden

• Få en samlad bild i byråportalen över dina aktuella ärenden och deadlines från alla byråns affärssystem – allt samlat på ett ställe.
  • Dokumentarkiv med möjlighet att snabbt dela dokument med t ex kunder samt signering.
  • Koppla ihop BL Administration med Accountec ärendehantering, Accountec dokumentarkiv och övriga programvaror.

Kom igång med integrationen

Vi är glada att du har hittat till vår guide om hur du kommer igång och kopplar integrationen Accountec mot BL Administration.

Tre viktiga saker innan du börjar:
1. För att våra integrationer ska fungera måste du ha en databas i molnet.
2. Alla uppgifter ska vara ifyllda under Arkiv – Företagsuppgifter – Generella så som organisationsnummer, mejladress, företagsnamn m.m.
3. Det krävs att du har modulen BL Fakturering.

Arbetsgång – Aktivering av tjänsten

1. Allting börjar i BL Administration. Först behöver du vara säker på att du är inne i rätt företag, det vill säga det företag som du vill aktivera integrationen på. Genom att klicka på Arkiv – Val av företag och sedan dubbelklicka på det företag som ska integrera mot Accountec kan du vara säker på att du har valt rätt.
  2. Därefter klickar du på knappen ”Tilläggstjänster” (ser ut som en pusselbit). Då öppnas webbläsaren upp. Här har vi då samlat alla våra integrationspartners. Scrollar vi ner i den här listan kommer vi till just Accountec.
  3. Klicka på knappen ”Aktivera” och välj ”Ja, påbörja integration”.
  4. Gå längst upp till höger och klicka på kugghjulet.
  5. Då får du fram en publik nyckel och den behövs för att koppla ihop integrationen. Kopiera den publika nyckeln.
  6. För att koppla BL Administration till Accountec Byråportal måste du först kontakta support@accountec.se för att få BL Administration installerat i din portal.
  7. Därefter klickar du in på Kunder -> [Kundens namn]. Klicka på fliken ”Inställningar”, och installera ”BL Administration”.
  8. I rutan som öppnas fyller du i din API-nyckel och klickar ”Spara”.

Support Accountec

Du når supporten på Accountec via denna sida: https://www.accountec.se/kontakt