Björn Lundén AB

Årsredovisning Online

Uppdaterad

Med Årsredovisning Online kan du snabbt och enkelt skapa en årsredovisning enligt K2-regelverket för aktiebolag. Genom att koppla ihop Årsredovisning Online med BL Administration eller app.bjornlunden.se kan du även föra över din bokföring med en enkel knapptryckning. När alla uppgifter är ifyllda är det bara att lämna in årsredovisningen till Bolagsverket och deklarationen till Skatteverket (även SRU-filer).

Kom igång med integrationen

Vi är glada att du har hittat till vår guide om hur du kommer igång och kopplar integrationen Årsredovisning Online mot BL Administration.

Tre viktiga saker innan du börjar:

  1. För att våra integrationer ska fungera måste du ha en databas i molnet.
  2. Alla uppgifter ska vara ifyllda under Arkiv – Företagsuppgifter – Generella så som organisationsnummer, mejladress, företagsnamn mm.
  3. För att du ska kunna nyttja full funktionalitet i integrationen med Årsredovisning Online rekommenderar vi att du använder modulen BL Bokföring.

Arbetsgång – Aktivering av tjänsten

  1. Allting börjar i BL Administration. Först behöver du vara säker på att du är inne i rätt företag, det vill säga det företag som du vill aktivera integrationen på. Genom att klicka på Arkiv – Val av företag och sedan dubbelklicka på det företag som ska integrera mot Årsredovisning Online kan du vara säker på att du har valt rätt.
  2. Därefter klickar du på knappen ”Tilläggstjänster” (ser ut som en pusselbit). Då öppnas webbläsaren upp. Här har vi då samlat alla våra integrationspartners. Scrollar vi ner i den här listan kommer vi till just Årsredovisning Online.

  3. Klicka på knappen ”Aktivera” och välj ”Ja, påbörja integration”.

  4. Gå längst upp till höger och klicka på kugghjulet.
  5. Då får du fram en publik nyckel och det är den nyckeln som får det att fungera. Kopiera den publika nyckeln.

  6. I Årsredovisning Online väljer du sedan fliken “Björn Lundén” när du ska importera bokföring, klistrar in den publika nyckeln och trycker på “Godkänn åtkomst till Björn Lundén”. Därefter kan du hämta bokföring till din årsredovisning direkt via integrationen.
warning Created with Sketch.