Bizzdo

Uppdaterad

Bizzdo är ett verktyg för att analysera företagets ekonomi i realtid. Intäkter och kostnader kategoriseras och presenteras i snygga och lättförståeliga grafer. Med koppling mellan BL Administration och Bizzdo får du tillgång till realtidsdata.

Detta vinner du på att koppla Bizzdo till Bjorn Lunden

• Företagets ekonomi i realtid, i lättförståeliga grafer
  • Jämförelser på företagets ekonomiska nyckeltal
  • Prognoser över företagets förväntade utveckling
  • Du äger dina data och de görs aldrig publika

Kom igång med integrationen

Vi är glada att du har hittat till vår guide om hur du kommer igång och kopplar integrationen Bizzdo mot BL Administration.

Tre viktiga saker innan du börjar:

1. För att våra integrationer ska fungera måste du ha en databas i molnet.
    Läs mer om molnlösningen här
  2. Alla uppgifter ska vara ifyllda under Arkiv – Företagsuppgifter – Generella så som organisationsnummer, mejladress, företagsnamn mm.
  3. För att du ska kunna nyttja full funktionalitet i integrationen med Bizzdo rekommenderar vi att du använder BL Bokföring.

Arbetsgång – Aktivering av tjänsten

1. Börja med att vara inne på Bizzdo.se och initiera aktivering av integrationen.
  2. När du aktiverar integrationen kommer du till en informationssida på Bjorn Lunden som informerar om kopplingen.
  3. Du öppnar BL Administration och går in på det företag som du vill koppla ihop med Bizzdo alternativt logga in på app.bjornlunden.se och går in på rätt företag.
  4. Gå sedan på Arkiv – Integrationer alternativt klicka på Integrationer nere till vänster.
  5. Leta reda på Bizzdo i listan och klicka på Aktivera.
  6. Bekräfta genom att klicka på Ja, påbörja integrationen.
  7. Därefter aktiveras integrationen och dina data läses över till Bizzdo. Du kan nu logga in på Bizzdo och både se samt dela dina data.

Support Bizzdo

Telefon: 0500-480 950

E-post: support@bizzdo.se