App4Sales CMS

Uppdaterad

App4Sales – e-handelssystem med säljappar och webbshoppar

App4Sales är ett standard B2B e-handelssystem med säljappar och webbshoppar som underlättar din försäljning av produkter i olika branscher. Genom att koppla samman App4Sales och Bjorn Lunden använder du tryggt och säkert samma grunddata. Kunder, säljare och agenter får därmed tillgång till aktuell artikelinformation när och var som helst.

Fördelar med App4Sales säljappen

• Snabb orderregistrering tack vare grunddata i din smartphone eller läsplatta
  • Använd appen både i online- och offline-läge
  • Sök och filtrera artiklar i din produktkatalog
  • Visa och filtrera dina kunder på en karta
  • Använd streckkodsskanning med en Bluetooth-skanner för snabbare inmatning
  • Flerspråkig inklusive PDF-orderbekräftelser

Tre viktiga saker innan du börjar

• För att våra integrationer ska fungera måste du ha en databas i molnet.
  • Alla uppgifter ska vara ifyllda under Arkiv – Företagsuppgifter – Generella så som organisationsnummer, mejladress, företagsnamn m.m.
  • Det krävs att du har modulen BL Fakturering.

Arbetsgång – Aktivering av tjänsten

1. Allting börjar i BL Administration. Först behöver du vara säker på att du är inne i rätt företag, det vill säga det företag som du vill aktivera integrationen på. Genom att klicka på Arkiv – Val av företag och sedan dubbelklicka på det företag som ska integrera mot App4Sales kan du vara säker på att du har valt rätt.
  2. Därefter klickar du på knappen Tilläggstjänster (ser ut som en pusselbit). Då öppnas webbläsaren upp. Här har vi då samlat alla våra integrationspartners.

3. Gå längst upp till höger och klicka på kugghjulet.
  4. Då får du fram en publik nyckel och den behövs för att koppla ihop integrationen. Kopiera den publika nyckeln.
  5. Scrolla sedan ner i den här listan tills du kommer till App4Sales.
  6. Klicka på knappen ”Aktivera” och välj ”Ja, påbörja integration”.
  7. I App4Sales CMS > Klicka på Administration > Settings
  8. Klicka därefter på Connector settings.
  9. Scrolla längst ner på sidan Connector settings > Fyll i User key (publickey) och klicka på Save.
  10. Klicka därefter på Administration > Settings och synkronisera Items, Customers och pictures genom att trycka på de runda pilarna till höger. Dessa funktioner synkroniserar datan från BL och genomförs även automatiskt en gång per dygn.

Support App4Sales

E-post: app4sales@optimizers.nl
Telefon: 010-138 86 15