Bjorn Lunden

e-revisor

Uppdaterad
Den här manualen hör till Integrationer.

E-revisor är ett användarvänligt och prisvärt bokslutsprogram på webben. Upprätta bokslut, årsredovisning (K2 och K3 samt K3 koncern), årsstämmoprotokoll samt inkomstdeklaration. E-revisor stödjer digital inlämning till Bolagsverket och Skatteverket.

Varför e-revisor?

Målet med e-revisor.se är att bokslut, årsredovisning och inkomstdeklaration ska vara enkelt. Fördelar med programmet är bl a:

 • Enkelt att använda – vi förklarar varje steg i processen från bokslut till inkomstdeklaration så du alltid vet vad det är du ska göra.
 • Prova först betala sen – skapa ett konto och känn på vårt program innan du bestämmer dig.
 • Digital hantering av påskrifter eller papper om du önskar
 • Skapad av revisorer med mängder av kontroller
 • K2, K3 och K3 koncern
 • Prisvärt
 • Tillgång till experthjälp

Programmet har fokus på aktiebolag, ekonomiska föreningar samt handels- och kommanditbolag.  Vi stödjer även till årsredovisning för stiftelser, ideella föreningar och samfälligheter och bygger successivt ut skattemässigt stöd för dessa med.

Fördelar med att koppla ihop e-revisor och Bjorn Lunden

 • Du kan enkelt läsa in din bokföring direkt från BL Administration
 • Du slipper manuellt ange uppgifter om din bokföring
 • Du för enkelt över bokföringsorden från e-revisor till BL Administration

Kom igång med integrationen

Vi är glada att du har hittat till vår guide om hur du kommer igång och kopplar integrationen e-revisor mot BL Administration.

Tre viktiga saker innan du börjar:
1. För att våra integrationer ska fungera måste du ha en databas i molnet.
2. Alla uppgifter ska vara ifyllda under Arkiv – Företagsuppgifter – Generella så som organisationsnummer, mejladress, företagsnamn m.m.
3. Det krävs att du har modulen BL Bokföring.

Arbetsgång – Aktivering av tjänsten

 1. Allting börjar i BL Administration. Först behöver du vara säker på att du är inne i rätt företag, det vill säga det företag som du vill aktivera integrationen på. Genom att klicka på Arkiv – Val av företag och sedan dubbelklicka på det företag som ska integrera mot e-revisor kan du vara säker på att du har valt rätt.
 2. Därefter klickar du på knappen ”Tilläggstjänster” (ser ut som en pusselbit). Då öppnas webbläsaren upp. Här har vi då samlat alla våra integrationspartners. Scrollar vi ner i den här listan kommer vi till just e-revisor.

 3. Klicka på knappen ”Aktivera” och välj ”Ja, påbörja integration”.
 4. Gå längst upp till höger och klicka på kugghjulet.
 5. Då får du fram en publik nyckel och den behövs för att koppla ihop integrationen. Kopiera den publika nyckeln.

 6. I e-revisor aktiverar du kopplingen när du ska importera bokföring. Du trycker på importera under rubriken för Bjorn Lunden och anger den publika nyckeln samt trycker på OK för åtkomst till Bjorn Lunden. Därefter kan du direkt hämta saldon från bokföringen till e-revisor.

Support e-revisor

warning Created with Sketch.