Seven Time

Uppdaterad

Seven Time är för er som behöver ett anpassningsbart tid och projektredovisningssystem med bland annat inbyggd mobil arbetsorder, offerthantering och fakturering.

Så fungerar kopplingen med Bjorn Lunden

Ingen gillar dubbelarbete. Med integrationen håller ni båda systemen synkade.

• Integration med API
  • Export/import av projekt, kunder och artiklar
  • Hämta leverantörsfakturor
  • Exportera fakturor/fakturaunderlag
  • Export av löneunderlag

Kom igång med integrationen

Vi är glada att du har hittat till vår guide om hur du kommer igång och kopplar integrationen Seven Time mot BL Administration.

Tre viktiga saker innan du börjar:

1. För att våra integrationer ska fungera måste du ha en databas i molnet.
  2. Alla uppgifter ska vara ifyllda under Arkiv – Företagsuppgifter – Generella så som organisationsnummer, mejladress, företagsnamn mm.
  3. Det krävs att du har modulen BL Fakturering.

Arbetsgång – Aktivering av tjänsten

1. Allting börjar i BL Administration. Först behöver du vara säker på att du är inne i rätt företag, det vill säga det företag som du vill aktivera integrationen på. Genom att klicka på Arkiv – Val av företag och sedan dubbelklicka på det företag som ska integrera mot Seven Time kan du vara säker på att du har valt rätt.
  2. Därefter klickar du på knappen ”Tilläggstjänster” (ser ut som en pusselbit). Då öppnas webbläsaren upp. Här har vi då samlat alla våra integrationspartners. Scrollar vi ner i den här listan kommer vi till just Seven Time.

3. Klicka på knappen ”Aktivera” och välj ”Ja, påbörja integration”.

4. Gå längst upp till höger och klicka på kugghjulet.
  5. Då får du fram en publik nyckel och den behövs för att koppla ihop integrationen. Kopiera den publika nyckeln.

6. För att upprätta integrationen så går ni till ”Inställningar -> Integrationer -> Bjorn Lunden” och markerar ”Integrera med Bjorn Lunden?” och därefter klickar ni på ”Upprätta integrationen”.

7. Då visas en dialog där ni klistrar in en publika nyckel som du hämtat i steg 5.
    När integrationen är upprättad så kan ni testa integrationen genom att klicka på ”Testa integrationen”.
  8. Därefter är det dags att konfigurera hur ni vill integrera med Bjorn Lunden. Ni kan göra inställningar för Fakturering, Kunder, Projekt och Arbetsorder (beroende på vilka moduler som ni har aktiva).

Support Seven Time

Email: support@seventime.se
Telefon: 0431 – 36 00 50