Boardeaser

Uppdaterad

Boardeaser – Molnbaserade verktyg för rapportering, koncernkonsolidering och styrelsearbete

Boardeaser är en molnbaserad helhetslösning för professionell bolagsstyrning. Med hjälp av Boardeasers plattform förenklas och automatiseras komplexa processer. Du kan snabbt, enkelt och helt automatiskt skapa finansiella rapporter, koncernkonsolidera samt förenkla samtliga delar av styrelsearbetet – allt i samma plattform.

Detta vinner du på att koppla Boardeaser till Bjorn Lunden

Boardeaser har en sömlös integration mot BL Bokföring som är enkel att aktivera. Boardeaser synkroniserar automatiskt er data så att era rapporter och analyser alltid är uppdaterade med er senaste bokföring.

• Snabb överblick över hur det går för ditt/dina företag
  • Bättre och mer djupgående beslutsunderlag
  • Din data blir tydligt visualiserad så att alla förstår
  • Sparar tid och resurser
  • Minskar risken för manuella fel
  • Minskar personberoendet
  • Allt samlat i samma plattform – unik heltäckande lösning
  • Enkelt att använda – du är i gång på nolltid
  • Alltid fri support och utbildning

Tre viktiga saker innan du börjar:

• För att våra integrationer ska fungera måste du ha en databas i molnet.
  • Alla uppgifter ska vara ifyllda under Arkiv – Företagsuppgifter – Generella så som organisationsnummer, mejladress, företagsnamn m.m.
  • Det krävs att du har modulen BL Bokföring.

Arbetsgång – Aktivering av tjänsten

1. Allting börjar i BL Administration. Först behöver du vara säker på att du är inne i rätt företag, det vill säga det företag som du vill aktivera integrationen på. Genom att klicka på Arkiv – Val av företag och sedan dubbelklicka på det företag som ska integrera mot Boardeaser kan du vara säker på att du har valt rätt.
  2. Därefter klickar du på knappen Tilläggstjänster (ser ut som en pusselbit). Då öppnas webbläsaren upp. Här har vi då samlat alla våra integrationspartners.

3. Gå längst upp till höger och klicka på kugghjulet.
  4. Då får du fram en publik nyckel och den behövs för att koppla ihop integrationen. Kopiera den publika nyckeln.
  5. Scrolla sedan ner i den här listan tills du kommer till Boardeaser.
  6. Klicka på knappen ”Aktivera” och välj ”Ja, påbörja integration”.
  7. När du aktiverat i BL Administration ska du gå in i Boardeaser och till "Produktshop" under "Inställningar" i vänstermenyn. Tryck sedan på fliken "Integrationer".
  8. Under fliken "Integrationen" ska du gå till "Bjorn Lunden Integration" och trycka på "Aktivera".
  9. Klicka på "Inställningar" i vänstermenyn under "Administration". Klicka sedan på "Integrationer" uppe till höger.
  10. Under "Bjorn Lunden", klicka på "Aktivera".
  11. Fyll i användarnyckeln från Bjorn Lunden och klicka på sedan på "Aktivera".

Här kan du läsa mer om hur du aktiverar integrationen i Boardeaser.

Support Boardeaser

E-post: info@boardeaser.com
Web: https://support.boardeaser.com/hc/sv
https://boardeaser.com/bjorn-lunden/
Telefon: 08-36 05 05