Caspeco

Uppdaterad

Caspeco är en helhetsleverantör av system inom restaurang-, hotell- och upplevelseindustrin. Med branschens bredaste systemutbud Caspeco 360 levererar vi system inom Bokning, Kassa, Personal och Analys.

Detta vinner du på att koppla Caspeco till Bjorn Lunden

Att koppla Caspeco mot BL Administration ger er möjlighet att automatisera er överföring av bokföring från Caspecos produkter som Caspeco POS och Caspeco Lön.

Tre viktiga saker innan du börjar:

1. För att våra integrationer ska fungera måste du ha en databas i molnet.
  2. Alla uppgifter ska vara ifyllda under Arkiv – Företagsuppgifter – Generella så som organisationsnummer, mejladress, företagsnamn m.m.
  3. Det krävs att du har modulen BL Bokföring och BL Fakturering.

Arbetsgång – Aktivering av tjänsten

Allting börjar i BL Administration. Först behöver du vara säker på att du är inne i rätt företag, det vill säga det företag som du vill aktivera integrationen på. Genom att klicka på Arkiv – Val av företag och sedan dubbelklicka på det företag som ska integrera mot Caspeco kan du vara säker på att du har valt rätt.

1. Därefter klickar du på knappen Tilläggstjänster (ser ut som en pusselbit). Då öppnas webbläsaren upp. Här har vi då samlat alla våra integrationspartners.

2. Gå längst upp till höger och klicka på kugghjulet.
  3. Då får du fram en publik nyckel och den behövs för att koppla ihop integrationen. Kopiera den publika nyckeln.
  4. Kontakta sedan Caspeco Support för att aktivera integrationen.
    Skicka ett mail via deras supportsida och hänvisa till att ni är en kund som vill ansluta ert system till bokföringsexport från Caspeco till BL Administration.

Ange er "publika nyckel" som du hittade under kugghjulet och om ni vill exportera bokföring från Caspeco POS (Kassa) och/eller Caspeco Lön.

Se till att kontoplan, kostnadsställen, verfikationsserier, projektanmärkning och annan relevant bokföringsinformation är identisk mellan BL Administration och de Caspeco produkter ni vill ha möjlighet att exportera bokföring ifrån.

Behöver ni hjälp med detta, kontakta Caspecos Support.

Support Caspeco

Telefon: 018-10 00 18
09:00-16:30 (vardagar)
https://www.caspeco.se/support