Coredination

Uppdaterad

Det ledande verktyget för hantering av fältarbete. Effektivisering och kontroll med teknik i framkant. Digitalisera hela arbetsflödet och fokusera på det ni gör bäst.

Detta vinner du på att koppla Coredination till Bjorn Lunden

Med Coredinations tjänst för mobil arbetsorder registrerar du allt som ska faktureras mot uppdragen. Med ett knapptryck skapar du automatiskt fakturor i BL Administration från underlagen i Coredination. Det blir ett fullständigt systemstöd hela vägen från beställning till faktura.

•  Underlätta planeringen för arbetsledare eller transportledare
  • Få en gemensam bild över verksamheten oavsett var du är
  • Gör klart jobbet i fält, i mobilappen registrerar du allt som behövs
  • Fakturera snabbare utan att missa något

Kom igång med integrationen

Vi är glada att du har hittat till vår guide om hur du kommer igång och kopplar integrationen Coredination mot BL Administration.

Tre viktiga saker innan du börjar:

1. För att våra integrationer ska fungera måste du ha en databas i molnet.
  2. Alla uppgifter ska vara ifyllda under Arkiv – Företagsuppgifter – Generella så som organisationsnummer, mejladress, företagsnamn m.m.
  3. Det krävs att du har modulen BL Fakturering.

Arbetsgång – Aktivering av tjänsten

1. Allting börjar i BL Administration. Först behöver du vara säker på att du är inne i rätt företag, det vill säga det företag som du vill aktivera integrationen på. Genom att klicka på Arkiv – Val av företag och sedan dubbelklicka på det företag som ska integrera mot Coredination kan du vara säker på att du har valt rätt.
  2. Därefter klickar du på knappen ”Tilläggstjänster” (ser ut som en pusselbit). Då öppnas webbläsaren upp. Här har vi då samlat alla våra integrationspartners. Scrollar vi ner i den här listan kommer vi till just Coredination.

3. Klicka på knappen ”Aktivera” och välj ”Ja, påbörja integration”.

4. Gå längst upp till höger och klicka på kugghjulet.
  5. Då får du fram en publik nyckel och den behövs för att koppla ihop integrationen. Kopiera den publika nyckeln.

6. För integrera Coredination mot BL gå in på Coredinations startsida och klicka på Register -> Gruppinställningar.

7. Välj därefter Hantera integrationer.

8. Scrolla ner till Bjorn Lunden och välj Lägg till.

9. Klistra sedan in den publika nyckeln och spara uppgifterna.

Support Coredination

Här kan du komma i kontakt med supporten på Coredination: https://coredination.zendesk.com/hc/sv