Datumregistrering

Den här instruktionen gäller BL Administration

På olika ställen i programmet föreslås ett datum. Du kan snabbinmata datum genom att bara skriva in rätt siffra för dag. Skriv tex 14 för att ändra 2024-03-07 till 2024-03-14. Om du vill ändra datum från 2024-01-30 till 2024-02-03 skriver du bara 203.

Om du klickar på pilen till höger om datumet får du upp en kalender där du kan välja datum. Du kan också få fram kalendern genom att trycka F4-tangenten.

Guide taggad med: Datum Datumregistrering