Licensuppgifter

Se en film:

När du installerat BL Administration får du vid första uppstart välja om du vill köra ett licensierat system, eller demo av BL Administration, BL Start eller BL Förening. Väljer du demosystem skapas licensuppgifter automatiskt och demolicensen gäller i 30 dagar. Väljer du licensierat system klickar du på knappen Uppdatera licens och väljer om du vill hämta licensuppgifter från internet eller från en licensfil om du har en sådan.

Om licensuppgifterna ska hämtas över internet måste du ange dina inloggningsuppgifter på www.bjornlunden.se (kundnummer och lösenord). Om du inte har ditt lösenord klickar du på knappen Mina sidor, en webbläsare öppnas och du kommer till vår hemsida. Där kan du använda funktionen ”Glömt lösenord”, då skickas ett mail till den mailadress som finns angiven på ditt kundnummer.

Uppdatera licensuppgifter i BL Administration

Om du köper till eller tar bort programdelar till/från din prenumeration hos oss behöver du ändra din befintliga licens genom att gå in under Arkiv-Licensuppgifter. Sedan klickar du på knappen Uppdatera licens och väljer om du vill hämta licensuppgifter från internet eller från en licensfil om du har en sådan.

Om licensuppgifterna ska hämtas över internet måste du ange dina inloggningsuppgifter på blinfo.se (kundnummer och lösenord). Om du inte har ditt lösenord klickar du på knappen Mina sidor, en webbläsare öppnas och du kommer till vår hemsida. Där kan du använda funktionen ”Glömt lösenord”, då skickas ett mail till den mailadress som finns angiven på ditt kundnummer.

Företagslistan i molnet

Om du har vår helhetslösning för redovisningsbyråer kan du använda företagslistan i molnet. Om du loggar in i företagslistan i molnet behöver du inte licensiera ditt system, utan den aktuella licensen för ditt företag hämtas automatiskt i samband med att du loggar in på företagslistan i molnet, vilket du gör med ditt BL Konto som är kopplat till ditt kundnummer hos oss.

Som inloggad redovisningsbyrå i företagslistan i molnet är det i licensuppgifterna du hittar din redovisningsbyrånyckel, den nyckel du ska lämna till dina klienter som har egna företag i sina BL Administration, men som ska finnas tillgängliga i din företagslista i molnet.

Guide taggad med: licens Uppdatera licens