Support

Den här instruktionen gäller BL Administration

Vår programsupport hjälper dig gärna med frågor om programmet. Observera att vi vill att du uppger ditt kundnummer när du kontaktar oss. Vår ambition är att du även ska kunna hitta svaret på många av dina frågor här i manualen eller i vårt supportforum

Behöver jag ha ett supportavtal?

När du tecknar ett avtal för BL Administration ingår programsupporten. Avtalet omfattar versionsuppdateringar och tillgång till våra supportkanaler där du får svar på dina programfrågor.

Om du har ett avtal med oss för Utökad support kan du också ställa bokförings- och lönefrågor. Observera att den utökade supporten endast gäller den eller de programmoduler du har licens för.

Användarstöd

När du behöver hjälp med ditt program har vi flera kanaler där du kan kontakta oss och söka svar på dina frågor. Läs mer.