Skapa e-postmeddelande

Den här instruktionen gäller BL Administration

Inifrån programmet har du möjlighet att skapa ett e-postmeddelande, exempelvis till en kund, en anställd eller någon annan.

Standard e-postprogram

Om du har ett installerat mailprogram i din dator kommer ett nytt meddelande från e-postprogrammet att skapas och du fyller i mottagarens e-postadress samt skriver ditt meddelande. Du skickar mailet på samma sätt som i mailprogrammet och det skickade e-postmeddelande lagras som vanligt i mappen för skickade E-postmeddelanden.

Direktkommunikation SMTP

Om du inte har ett installerat mailprogram kan du istället skicka mail från programmet med hjälp av direktkommunikation via SMTP. På samma sätt som om du har ett installerat mailprogram skapas ett nytt e-postmeddelande där du anger mottagarens e-postadress och det meddelande du vill skicka. Här kan du läsa mer om hur gör inställningar för Direktkommunikation SMTP.

Skicka fakturor via e-post

I avsnittet Skicka fakturor via e-post visar vi dig vilka inställningar du ska göra för att kunna skicka dina fakturor via e-post från BL Fakturering.

Guide taggad med: Skapa e-postmeddelande