Otisco Consolidation Connector

Uppdaterad

Integration för koncernrapportering

Otisco Consolidation Connector extraherar data från ditt företags huvudbok i ett format som kan laddas till ditt system för koncernrapportering. Data kan nås med en SQL-vy av export av en CSV/textfil. Om du har flera Bjorn Lunden-företag så kombineras de i Otiscos gränssnitt.

Varför Otisco Consolidation Connector?

Denna app är optimerad för AARO:s system för koncernrapportering, men data kan användas i nästan alla konsolideringssystem och även koncernrapportering i Excel.

Följande dimensioner är tillgängliga:

• Bolag (med möjlighet att mappa till en bolagskod)
  • Period (år+månad)
  • Kontonummer
  • Kontobeskrivning
  • Kostnadsställe
  • Projekt
  • Kostnadsbärare
  • Belopp

Verifikationsdetaljer är också tillgänglig för integrationer mot din lösning för koncernrapportering.

Tre viktiga saker innan du börjar:

1. För att våra integrationer ska fungera måste du ha en databas i molnet.
  2. Alla uppgifter ska vara ifyllda under Arkiv – Företagsuppgifter – Generella så som organisationsnummer, mejladress, företagsnamn m.m.
  3. Det krävs att du har modulen BL Bokföring.

Arbetsgång – Aktivering av tjänsten

1. Börja med att kontakta Otisco för en demo och/eller offert.
  2. Offert tas fram.
  3. Registrera dig via Otisco portalen (https://portal.otisco.se/)
  4. Därefter klickar du på knappen Tilläggstjänster (ser ut som en pusselbit). Då öppnas webbläsaren upp. Här har vi då samlat alla våra integrationspartners. Scrollar vi ner i den här listan kommer vi till just Otisco.

5. Klicka på knappen ”Aktivera” och välj ”Ja, påbörja integration”.
  6. Meddela Otisco som kopplar samman bolaget med Otisco portalkontot
  7. Om du väljer SQL integration med din koncernredovisning/BL system så sätts en VPN koppling upp mellan Otisco databasen och ditt Cloud/on-premise system.

Support Otisco

Telefon: 076-834 02 37
E-post: integrations@otisco.se