Användarstöd för BL Administration

Den här instruktionen gäller BL Administration

Smart manual = F1

Den här manualen hittar du alltid genom att trycka ner F1-tangenten på ditt tangentbord. Manualen är dessutom så smart att den öppnar just den del som beskriver programfunktionen du befinner dig i just nu.

Skriv till supporten

I programmets supportforum kan du söka på befintliga svar men även ställa nya frågor till oss på supporten. Forumet har blivit väldigt populärt och välbesökt av våra kunder som jobbar kvällstid och inte har möjlighet att ringa dagtid till supporten. Vi lovar, många av dina frågor har troligtvis någon annan kund redan ställt före dig och du hittar svaret här – dygnet runt, året om!

Supportforum

Prenumerera på vår YouTube-kanal

Vi har flera instruktionsfilmer som visar hur du gör i programmet. Filmerna ligger på vår YouTube-kanal så se till att prenumerera på den för att inte missa nya filmer.

Bjorn Lunden på YouTube

Få in oss i ditt Facebook-flöde

Vi finns såklart där du finns – och vill du ha oss i ditt flöde så gilla vår sida på Facebook. Då kommer du få löpande nyheter och tips om ditt nya program. Och du kommer att ha möjlighet att kommentera och tycka till. Det gillar vi!

BLA på Facebook