Björn Lundén

Kom igång med BL Administration

Uppdaterad
Den här instruktionen gäller BL Administration

Filmade instruktioner och texter

För att du snabbt och smidigt ska komma igång med ditt program finns det många filmer och texter som hjälper dig med detta. Nedan hittar du länkar till respektive programdels kom-igång-sida.

Om du är helt ny i programmet rekommenderar vi dig att kolla in vår spellista på vår YouTube-kanal som visar dig allt från programinstallation till första praktiska registrering.

Till YouTube-kanalen »  

BL Bokföring

BL Bokföring är bokföringsprogrammet för dig som vill hantera bokföringen på enklast tänkbara sätt. Med hjälp av konteringsguider bokför du snabbt och enkelt utan att behöva känna till vare sig specifika kontonummer, debet eller kredit.

Kom igång med BL Bokföring »

BL Fakturering

Ett lätthanterligt faktureringsprogram för små och medelstora företag. Du utformar fakturorna exakt som du vill ha dem och får full kontroll över betalda och obetalda fakturor, påminnelser, mm.

Kom igång med BL Fakturering »

BL Leverantör

Med BL Leverantör registrerar du snabbt dina leverantörsfakturor och betalningar. Du skapar enkelt en betalfil som du kan skicka till Plusgirot eller Bankgirot för bevakning eller betalning.

Kom igång med BL Leverantör »

BL Lön

Med BL Lön har du ett lättarbetat löneprogram där du registrerar löner utifrån färdiga lönearter och skriver ut lönebesked till den anställde.

Kom igång med BL Lön »

BL Tid

BL Tidredovisning är ett tidredovisningsprogram för alla företag som fakturerar sina kunder för arbetad tid. I programmet får du fram ett faktureringsunderlag och kan enkelt skriva ut fakturor.

Kom igång med BL Tid »