Bjorn Lunden

MoreFlo Apps

Uppdaterad

MoreFlo Apps är tilläggsfunktioner till ditt kassasystem som gör att du kan använda systemet till så mycket mer än bara ett kassaregister. Du väljer själv vilka funktioner du vill ha – alltifrån rapportering till lagerhantering, kundklubb och förstås integrationer med andra system.

Om MoreFlo Apps och kopplingen till BL Administration

Med den här integrationen får du automatisk överföring av ditt bokföringsunderlag (t.ex. dagsavslut) från MoreFlo Apps direkt till Bjorn Lunden. Du kan se bokföringsunderlaget i det webbaserade backoffice-systemet MoreFlo Apps och har även möjlighet att korrigera om verifikationen inte stämmer. Du kan exempelvis ändra kontering om fel konto har använts. Vid dagsavslut bifogas dagsavslutet i PDF-format till verifikationen i Bjorn Lunden.

Detta vinner du på att koppla MoreFlo Apps till Bjorn Lunden

 • Minskad manuell hantering gör att du sparar väldigt mycket tid.
 • Skapade bokföringsunderlag, t ex dagsavslut i MoreFlo Apps går direkt till BL Administration och skapar en verifikation.

Kom igång med integrationen

Vi är glada att du har hittat till vår guide om hur du kommer igång och kopplar integrationen MoreFlo Apps mot BL Administration.

Tre viktiga saker innan du börjar.

 1. För att våra integrationer ska fungera måste du ha en databas i molnet.
 2. Alla uppgifter ska vara ifyllda under Arkiv – Företagsuppgifter – Generella så som organisationsnummer, mejladress, företagsnamn m.m.
 3. För att du ska kunna nyttja full funktionalitet i integrationen med MoreFlo Apps rekommenderar vi att du använder modulen BL Bokföring.

Arbetsgång – Aktivering av tjänsten

 1. Allting börjar i BL Administration. Först behöver du vara säker på att du är inne i rätt företag, det vill säga det företag som du vill aktivera integrationen på. Genom att klicka på Arkiv – Val av företag och sedan dubbelklicka på det företag som ska integrera mot MoreFlo Apps kan du vara säker på att du har valt rätt.
 2. Därefter klickar du på knappen ”Tilläggstjänster” (ser ut som en pusselbit). Då öppnas webbläsaren upp. Här har vi då samlat alla våra integrationspartners. Scrollar vi ner i den här listan kommer vi till just MoreFlo Aps. 3. Klicka på knappen ”Aktivera” och välj ”Ja, påbörja integration”.
 4. Gå längst upp till höger och klicka på kugghjulet.
 5. Då får du fram en publik nyckel och det är den nyckeln som får det att fungera. Kopiera den publika nyckeln. 6. Logga in i MoreFlo Apps, gå till ”Inställningar” och ”Integrationer”. Klickas sedan på Skapa koppling på raden Bjorn Lunden Bokföringsunderlag.

 7. Du kommer i nästa steg bli ombedd att ange en API-nyckel i fältet ApiKey. Klistra in nyckeln som du sparade ned tidigare och klicka sedan på Skapa koppling.

 8. Ange API-nyckeln i fältet “ApiKey”.Om kopplingen lyckades kommer du efter några sekunder till en översikt där du kan konfigurera din integration. Under rubriken Verifiering av koppling ser du företaget hos Bjorn Lunden som nu är sammankopplat med MoreFlo.Under rubriken Status ser du om din integration är Aktiv eller Pausad. När du kopplar på integrationen första gången kommer denna inställning vara Pausad. Du behöver då ändra till Aktiv för att aktivera integrationen.

  När du är klar med din konfiguration klickar du på Spara för att verkställa dina ändringar och integrationen är klar att användas. Om du vill ta bort kopplingen mot Bjorn Lunden klickar du på Radera koppling.

warning Created with Sketch.