Artikelpriser annan valuta

Den här instruktionen gäller BL Fakturering

Om du fakturerar i andra valutor än svenska och vill kunna låsa priset på artikeln gör du det här. Detta innebär att priset på artikeln inte kommer att ändras när valutakursen förändras.

Arbetsgång

1. Gå till Uppläggning – Artikelpriser annan valuta.
  2. Klicka på knappen Ny.

3. Klicka på knappen Artikel och välj den artikel som ska du ska sätta priset på.
  4. Klicka på knappen Valuta för att välja valuta. Hur du lägger upp valutor finns beskrivet i avsnittet Valutor.
  5. Ange det pris som ska gälla för artikeln. Klicka OK för att spara och avsluta.