E-postadresser kunder

Den här instruktionen gäller BL Fakturering

Om du vill kan du lägga upp ett register med olika e-postadresser till dina kunder. I registret kan du lägga upp flera olika e-postadresser till en och samma kund. Därefter kan du knyta olika e-postadresser till olika typer av dokument som går att skicka till kund, exempelvis offert, följesedel, faktura etc.

Arbetsgång

1. Välj Uppläggning – Epostadresser i menyn.
  2. Klicka på Ny för att lägga till en ny e-postadress.
  3. Genom att klicka på knappen Kund kan du leta upp den kund för vilken du vill lägga till en e-postadress.
  4. Ange e-postadressen och spara med OK.