Utskrift rabattavtal

Den här instruktionen gäller BL Fakturering

Utskrift av rabattavtal till kunder

Om du har upprättat rabattavtal med kunder eller för kundgrupper kan du välja att skriva ut en lista över vilka kunder som har kundrabatt. Välj Utskrift – Rabattavtal – Kund. Därefter väljer du Varugruppsrabatter, Kundgrupprabatter eller Kampanjer och stafflade priser.

Varugruppsrabatter:

Klicka på knappen Kund för att i kundlistan markera en kund eller flera och sedan klickar du på Välj.

Kundgrupprabatter:

Kampanjer och stafflade priser:

Utskrift av rabattavtal från leverantörer

Om du har rabattavtal från leverantörer kan du välja att skriva ut en lista över vilka leverantörer som lämnat rabatt.

Genom att klicka på knappen Leverantörer väljer du en eller flera leverantörer och sedan klickar du på Välj. Då kommer programmet att skriva ut en lista över dina rabattavtal på leverantörer.