Offertstock

Den här instruktionen gäller BL Fakturering

Genom att skriva ut en offertstock får du en rapport som visar dina registrerade offerter.

Arbetsgång

1. Välj Utskrift – Offertstock.
  2. I fönstret Utskrift offertstock kan du göra följande inställningar:
    Typ av utskrift – Här anger du vilken typ av orderstock du vill titta på. Det finns åtta typer att välja mellan:
    - Orderstock visar kunder och ordersummor.
    - Orderstock specificerad ger samma information men med kompletterande information om vilka produkter som ingår i respek­tive order.
    - Orderstocklista per artikel visar vilken/vilka produkter som blivit beställt samt levererat.
    - Artikel per order visar orderläget för varje produkt.
    - Order per kund visar order­läget för varje kund. ­
    - Avtalsorder visar detaljer för varje avtalsorder.
    - Avtalsorder specificerad visar avtalsorder per produkt.
    - Rest­order visar alla dellevererade order, dvs order som inte är helt utlevererade.

Urval – Du kan göra urval i offertstocken. Urvalen kan göras mot offertnummer, kundnummer och artikelnummer.
    Sorteringsordning – Du kan välja att sortera på Offertnummer eller Leveransdatum.
  3. Klicka OK när du gjort dina inställningar för att gå vidare till utskrift