Bokslutsbilaga 2010 - Eget kapital i HB, KB, EF

Den här instruktionen gäller programmet BL Bokslut

Den här artikeln beskriver hur du i BL Bokslut kan använda bilaga 2010 till att stämma av det egna kapitalet i en enskild firma, handelsbolag och kommanditbolag.

Specifikation

Ange kontonummer i bilagans huvud och specificera på raderna nedanför. Summan på bilagan ska stämma med saldot för UB, dvs differensen ska vara noll.

Specifikation

Ange kontonummer i bilagans huvud och specificera på raderna nedanför. Summan på bilagan ska stämma med saldot för UB, dvs differensen ska vara noll.  Varje rad representerar en delägare och det utgående beloppet per person sammanställs.