Bokslutsbilaga 2650 - Mervärdesskatt

Uppdaterad

Här beskrivs hur du kan använda bokslutsbilaga 2650 till att stämma av momsskulden i bokslutet.

Kontonummer

Ange de kontonummer som du vill stämma av överst i bilagan. IB och UB hämtas in samt förändringen under året. Det är UB som ska förklaras i bilagan.

Specifikation

Bilagan hämtar in saldo från de konton som du anger på raderna.

Vill du stänga av hämtningen och istället ange beloppet själv, klickar du på Uppdatera ej värden i Funktionspanelen.